Valmisti tänään uuden keksinnön. Sen nimi on Siskon Suun Supistus. Ideana on siis sellanen että niinku jos Siskot tai Sisko jäkättää nii sit ruiskuttaa sellasel "vesipyssyllä" sen suuhun (tai huuliin) niin sit se hiljenee eikä pysty kahteen päivään puhuu ellei sit desifioi sen suuta. Oon käyttäny sitä jo ainakin 180 kertaa mun siskohini! :) Aika kivaa.

Seuraavaksi ajattelin tehdä Suklaa Lootan. Ideana ois että kun avaa laatikon sieltä bongahtaa esiin suklaata ja se ihana suklaa ei ikinä lopu =)

HUUTOKAUPPA!!! *huutaa kaupassa*
Niin siis hei.. Tässä rikin oma huutokauppa eli huutis shop.
Huutakaa tonne kommentteihin (Tän merkinnän kommentteihin) et minkä tiedejutun haluut niin sovitaan hinnat ja muut sitten sähkärissä vaikka. Ei nää hirveesti pakolla maksa. :) Tein tälläse huutiskaupan siks ku mun labra on niin sotkunen ja täynnä roinaa ja pokemonit ehdotti mulle et teen omille palstoilleni huutokaupan. Mahtavaa, eikö? Ja ne huutisesineet!


1. Infopuristin [Puristaa esiin tietoja jota et ymmärrä]
2. Rottaloukku [Vaivaaks sua rotat? Tää auttaa!]
3. Itselaukaisin [Siis sellanen jos haluu tehä itsarin nii tää ase ampuu sut]
4. Painoton Laukku [Joo sinne mahtuu nii paljo kirjoi ku haluu ja laukku ei paina yhtää!]
5. Lentävä auto [Siit on sit patterit loppu. Sun pitää ostaa 1805€ maksavat Megapatterit rikiltä. Tää vaan lentää. Ei kuluta sähköö, mut harmi.. patterit loppuu minuutin välein.]

Ja jos et osaa sittenkää tilata tavaraa täs on esimerkki:
*Menee kommentteihin kirjottamaan juttua ja huutaa sen esineen numeron tai nimen, jonka tahtoo* sit riki antaa infoo ja tällälailla =D