En keksi mitään kirjoitettavaa niin kirjoitan jotain. Sain tänään historian kokeesta 8+. =) Me ollaan siis niin kännissä *w*:n kanssa. =D Juorutaan mesessä kuin mitkäkin mummelit. =P Minulla on tällähetkellä tosi hauskaa *w*:n kanssa mesessä. Tallennan keskustelun muistoon tai johonkin, mutta en pistä tänne koska siinä on myös salaisuuksia. =)) Huomenna tulee olemaan tuskallista, kun tänään ollaan ihan "huppelissa", vaikka emme ole ottaneet mitään! =D Hiiiiiihiiiiiii. Hauskaaaaaaaaa on!!!!!!!!!!!!! Aluksi kun oli niin tylsä päivä, yhtäkkiä keskustelustamme tuli niin hupaisa!! Nykyinen mesenimeni on Linkkari on kiva! =) *w* on paras ystäväni. Sitten tulee Helinä-keiju. Ne ovat minulle todella kivoja! Haa! =P Olen hyvin onnellinen nyt. Kailotan aina iloni kaikille ja olen entistä energisempi! =P
Alissalta tuli kirje tänään. Hän kyllä olisi voinut suoraa vaikka soittaa minulle tai kertoa kasvotusten mutta Alissa rakastaa kirjeitä ja niiden kirjoittamista.

Moi Riki!
Mitä kuuluu? Minulle hyvää. Ü Tästä saattaa tulla lyhyt kirje, koska menen bestani Jonnan kaa shoppailee. Jonna on tosi siisti. Se meijä rinnakkaisluokalt oleva tyttö joka kiusas enne mua. Nyt me ollaan niiku
BEST FRENDS 4-ewer <3<3 (kirjotinx ton oikei?)
Jonnan lembbarinimi on zit JonzQu, sano sitä sil nimellh... ;)))) Tiedox et toin tän kirjeen postiluukkuus 1.5. klo klo 13:00 JonzQul on tosi ihanat vaatteet, heitin jo kaikki nolot vaatteet pois nimittäi. TÄNÄÄ JOSSUN (Jonnan yks lempparinimi myös) KAA SHOPPAILEE -- UUDET KUTEET -- UUS STYLE. Sit me viel mennää tänää dösää. Jeehhhh uujee ja perjantan disee ujeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! en oo enne päässy discoo mut en pääse vielkää mut SO WHAT??!! (Se o  mun ja jonnan motto) ihunaaaaaaaaaaahh.... ;)) Jonna tulee kohthakee<3333 Se on kivatyyppiii. Viel pari viikkoo sit haukuttii koulu pihal sitä ku dse oli nii "pissis" ;)) ei tod oo! ja älä tuu niihi discoihi joist puhuinnnnnnnnnnnn! nimittäi ne on vaa TYTÖILLE. haa mitäs oor boy. ;DD L O L ! ;) noooh.. mitäs täs enää jutzgannn;) mut heijheij EX-frendi Ricky!
T: AlizQu

P.s. Tosta kirjeestä... Ne ei menny discoon koska:
  • Ne meni shoppailee niiku sopi
  • Alissa meni pukukoppiin vaihtamaan vaatteita ja jätti kaikki lompakot ja muut Jonnalle.
  • Jonna nappas Alissan vaatteet kun ne oli lattialla siinä kun niisä pukukopeissa oli siellä alhaalla sellaset raot nii se nappas ne vaatteet, otti lompakon ja lähti pois.
  • Alissa tuli muotivaatteet päällään ulos sieltä pukuhuoneesta:"Jonnuuliini, onks nää ihkut? Aik kireet. hei jonna mis oott??"
  • Sit se meni kertoo joillekkin vartioille että jonna pölli sen kamat ja ne anto lainavaatteet sille. Alissa kerto äiskällensä myös, Alissan äiskä soitti sitten Jonnan äidille ja jonnan äiti rankaisi Jonnaa. (Jonnan äiti on ammatiltaan strippari)
  • Tänään koulussa jonna palautti varastamansa tavarat ja irvsti ilkeesti alissalle perään.
  • Aika kiva juttu, vai?
  • Jonna siis PETTI Alissan.
  • Törkeetä >=(
  • (mutta toisaalta.. hupaisaa =D)
Heihei!
Kevät Terveisin: Riki