Empä ole pitkään aikaan kirjustanut tänne! Arvatkaa mikä on syy? No menin turistimatkalle kuuhun tiehemiehen nimeltään  Albertto Von Kuningas kanssa. Oli hauskaa, kiitos matkasta AVK. Rakensimme myös kuuhun sateeliittikanavan ja voin katsoa nyt avaruutta omalta tietsikalta! Albertto keksi hienon keksinnön, minä toteutin sen. Xireeniulvonta. Sen voi aloittelijatkin tehdä:
1. Ota juustoa. (ei homejuustoa tai sulatejuustoa, se lähettää liikaa ylienergisiä säteilyjä jotka sulattavat kohteen KT 360). Tavallista juustoa siis.
2. Taita se "torveksi", tai niinku rullalle.
3. Teippaa juusto niin että se pysyy torvena.
4. Juuston sisälle pistä ihan mitä vaan pattereita.
5. Lisää kaikukoppa (70A-merkkinen. Ei missään nimessä DDB-merkkistä, se kaikuu liian kovaa, vaaraksi ihmiskunnalle!) sinne.
6. Puhalla torveen. Kuuluuko PFIUUUUFFHH? Jos ei kuulu, jatka ohjetta eteenpäin.
7. Lisää mikrobiittisiru. Sellanen pienikokonen että se mahtuu kaikukopan sisään.
8. Kirjoita torveen isolla TIETEMUS JUMALAMUS ja rukoile tieteen jumalaa. Pyydä häntä samalla tekemään ihmeen joka kauneentaa sinua, sillä olet liian ruma Rikille!
9. Nyt vaarallisin osuus! Pistä herne torven sisään. Herneen sisälle pitää pistää paperinpala.
10. Nyt pitäisi kuulua P
FIUUUUFFHH, jos ei kuulu ilmoita Rikille, tai soita hätänumeroon.

P.s. Jos laite alkaa kihelmöidä lisää 10kg koirankakkaa torveen. Lämmitä kakka ennen kun lisäät sitä mihinkään, mikrossa sen on hyvä löystyä löysäksi ripuliksi. Lisäksi maista sitä, jos se maistuu parskalaalilta heitä kakka järveen ja hyppää itse perässä - ei sinua kukaan kaipaa, kuole pois!

Terveisin: Riki

Muistakaa kommentoida tähän viestiin. Saatan pian kirjoittaa jotain lisää.

Muistakaa myös, että *w* on MINUN nainen, ei SINUN, eli näpit irti MINUN rouvastani!