Hei, ja tervetuloa Rikin Uutispalstaan, ja hauskaa Johannesta! (siis sitä juhannusta..)
Tässä uutisjaksossa on paljon asiaa.

TIEDEUUTISET :: TITANIN MERI KUULUU RADIOLLA
Saturnuksen kuusta Titanista kuuluva radiosignaali saattaa johtua pinnan alla olevasta vedestä. Signaali löytyi Euroopan avaruusjärjestön Huygens-sondin mittauksista.

Jos radiosignaalin tulkinta pitää paikkansa, se voi kertoa Titanin pinnan alla piilevästä valtamerestä.
Titanin pinnalla on lähes parisataa pakkasastetta, mutta tutkijat ovat laskeneet, että paksun pinnan alla saattaisi olla ammoniakkipitoista nestemäistä vettä. Se voisi jopa peittää koko planeettaa.

Pari vuotta sitten, kun Huygens laskeutui Titanille, se rekisteröi erittäin tarkkaan rajatun matalataajuisen (36 hertsiä) radiosignaalin. Siitä lähtien tutkijat ovat yrittäneet selittää mittausta.

Nyt ranskalainen Fernando Simoes työtovereineen rinnastaa sen Maan ukkosten tuottamiin radiosignaaleihin, jotka heijastuvat edestakaisin Maan pinnan ja ilmakehän yläosien välillä. Ponnahtelu vahvistaa tiettyjä taajuuksia ja heikentää muita. Tuloksena on tarkkaan rajattu matalataajuinen signaali - aivan kuten Titanissa mitattu.

Titanin jäinen pinta ei kuitenkaan heijasta tehokkaasti radioaaltoja. Jos kyseessä on ukkoseen liittyvä ilmiö, signaalin täytyy ponnahdella jään alla olevasta vedestä.

Simoesin ideasta kertoo New Scientist –lehti.
kiitos ihana tiede.fi  textistä hii<3<3<3

KAUNIIT NAISET -UUTISET :: PAMELA ANDERSONIN MAITOTYNNYRIT
Pamela Anderson omistaa nätit maitotynnytit. >> TSEKKAA KUVA Muut kuvat olivat vähän enemmän K18 ainesta (jos tahdot kiihottua, mene www.google.fi ja etsi kuvia nimeltä Pamela Anderson). On liikkeellä huhu, että Tarja Halosen paidan alla löytyy samanlaiset maitotynnyrit... Onko näin?

KYYHKYSET KIRJOITTAVAT :: OSAAKO NE NYKYÄÄ KIRJOTTAAKKI?
Nii että osaavatkos ne kirjustaa?

JUORU-UUTISIA :: PARIS HILTON JA VILAUTUS
Riki näki kun Paris Hilton  vilautti vähän yksityiskohtiaan, Paris selvästi yritti iskeä RIkiä. Riki pyörtyi tapahtuman takia.

Terveisin: Riki ja 3 ankanpoikasta