Äsken pissalla ollessani, älysin tutkia vessan pöntön vettä yms.
Seuraa perässä!

ASIAT, JOTKA SELVITÄN
Onko pöntön "vesi" juomakelpoista?
Entä onko se juomakelpoista, jos siinä on pissaa liraus?
____________________
1. VAIHE :: Virtsanäyte & "Vessanäyte":: kuva
Otin virtsanäytteen itseltäni näin alkuun. En löytänyt kuitenkaan Tiimarista ostettuja virtsanäytepurkkejani mistään, joten suoritin kokeen tekemällä sen mehukatti-purkkiin.

Sitten menin ottamaan voipurkkiin vessan sitä vettä. Ensin vedin vessan, jottei siellä olisi pisua ja joku olisi unohtanut vetää vessan.. 3 vaiheeseen ja mars! Eiku 2 vaiheeseensiis.

2. VAIHE :: Tutkitaan näytteitä.
Tutkin vessanäytteen. Siinä näyttää olevan A, B ja C  aineksia. Lisäksi löytyi BBC ja GGD aineita, eli kun vetää vessan, sinne jää kuitenkin kakan ja pissan bakteereja. Tein muistiinpanoja.

Pian tutkin virtsanäytteeni. Pistin paperille muistiinpanoja, tarvin niitä myöhemmin.

3. VAIHE :: Yhdistetään virtsanäyte vessanäytteeseen.
Yhdistin virtsanäytteen ja vessanäytteen, pistin ne ketsuppipurkkiin. Tein muistiinpanot. Tässä meni ainakin 10 minuuttia.

4. VAIHE :: Tulokset
Onko pöntön "vesi" juomakelpoista? - Kyllä, jos eristää A ja C ainekset. C aineksia ei saa olla siinä minkä aijot juoda! A on terveellistä, B aineksissa on hiilihydraattia hieman ja muuta melko terveellistä ainesseosta.

Entä onko se juomakelpoista, jos siinä on pissaa liraus? - On, mutta älä liikaa sitä pissaa pistä siihen!!!! Ihan vähän vain niin ei tule haittoja.

Mitä opimme?
Pissaakin voi juoda, kunhan sitä on ihan tilkka. Samoin vessanpöntön vettä, kunhan ottaa C ainekset pois.

Oppinein vessaterveisin
~~~ Riki~~~